Ik ga minder werken

 

Als u minder gaat werken dan krijgen wij dat door van uw werkgever. Doordat u minder gaat werken, ontvangt u ook minder salaris en bouwt u ook minder pensioen op. Overweegt u minder te gaan werken? Bespreek dan met Euroclear Pension Fund OFP welke gevolgen dit heeft voor uw pensioen.

 

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wilt u precies weten hoeveel pensioen u hebt opgebouwd? Neem dan eens een kijkje op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Daar ziet u wat u bij ons en bij andere werkgevers hebt opgebouwd. Wilt u weten wat u kunt doen om uw pensioen te verbeteren? We adviseren u om in dat geval contact op te nemen met een financieel planner om uw situatie te bespreken.

 

 

Top 3 belangrijkste vragen

 • Heeft minder werken ook gevolgen voor het partnerpensioen?

  Ja, omdat u minder gaat werken bouwt u ook minder partnerpensioen op.

   

 • Als ik weer meer wil gaan werken, wat moet ik dan doen?

  Na instemming van uw werkgever voor het aanpassen van uw werkzame uren zal HR Appel Pensioenuitvoering informeren. Als u weer meer gaat werken dan bouwt u ook weer meer pensioen op.

   

 • Hoe kan ik voorkomen dat ik later een pensioengat heb?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een extra inkomen voor later. U kunt bijvoorbeeld een verzekering afsluiten, beleggen of extra sparen. Wij adviseren u om contact op te nemen met een financieel adviseur om uw situatie te bespreken.

   

 

Euroclear Pension Fund OFP

Contact

Appel Pensioenuitvoering

Postbus 30396

1303 AJ Almere

 

Telefoonnummer

085-210 40 93

 

E-mailadres

info@appelpensioen.nl

Copyright @ Euroclear Pension Fund OFPU kunt geen rechten ontlenen aan deze website. Als er in het pensioenreglement iets
anders staat dan is het pensioenreglement leidend.